• Facebook

    Facebook

  • Ins

    Ins

  • Youtube

    Youtube

Vår utstilling

Vi har deltatt på show automechanika shanghai 2023, 11,29 ~ 2023,12,02.

Takk for at alle kunder besøkte vår stand nr.1.2a51.

Bil led frontlys høy effekt, led pære, led tilbehør fabrikk fra Kina.

Vi har allerede etablert gode partnerskap med kunder fra USA, Storbritannia, Canada, Tyskland, Polen, Russland, Ukraina, Spania, Tyrkia og mange andre land.Vi lover deg at vi tar garantipolitikken veldig seriøst, så kundene våre er veldig fornøyde med vår kvalitet, priser og ettersalg.

Nå er bilens baklykter brukt på alle modeller, og fjern- og nærlysene er gradvis modne.Smarte LED-lys vil være utviklingstrenden for fremtidens billamper.LED-lyskilde er en veldig ideell lyskilde.

For tiden er de vanlige frontlysene på de fleste biler fortsatt halogenlamper og gellys.Sammenlignet med tradisjonelle billys har LED-lys følgende fordeler:

(1) Energibesparende og miljøvern: Spenningen som kreves for LED-lamper er lav og liten i strøm under samme lysstyrke.Derfor er energisparing mer energi enn tradisjonelle halogenlamper og pyrinlamper.Energiforbruket er bare 1/10 av tradisjonelle lamper.LED-lamper inneholder ikke elementer som er forurenset med kvikksølv, bly osv., og lavt energiforbruk kan redusere drivstofforbruket og forhindre at skader på kjøretøykretsen flyter.

(2) Justering av lysstyrke og lysfarge: LED-lysdesignere kan justere lysstyrken og lysfargen etter behov.Lampemodusen kan endres etter ønske, og formen er mer moteriktig og mangfoldig.

(3) Lang levetid og god støtmotstand: Den nåværende levetiden til bilens LED-lamper kan nå 60 000 til 100 000 timer, og den faktiske levetiden til mange billamper har nådd gjeldende grense.God sex.

(4) LED-komponenter er små i størrelse og lyskvalitet: Denne fordelen gjør at bilprodusenter kan være mer fleksible i utformingen av lampene, høyere lysende renhet og klarere farger.

(5) Enestående sikkerhet: Baklyset er lett og ingen forsinkelse, og responstiden er rask enn de tradisjonelle lampene.LED-baklysets responstid er bare dusinvis av sekunder, og den raskere responstiden kan få den bakre sjåføren til å reagere tidligere;anti-refleks interferens når bilen kan føre til at føreren av bilen målet om.

nyheter0
nyheter 1
nyheter 2
nyheter 3

Innleggstid: 14. august 2023